Galet

Så galet mycket bättre det är att jobba tidiga passet (7-16) än det sena 9-18 eller 10-19! Helt makalöst. Visst, dte rör sig bara om några timmar men jag märker stor skillnad. För det första kommer man upp tidigt, vilket är bra bara man har sovit ordentligt. Det innebär att man kommer till jobbet tidigt och då är det inte så mycket kunder där och man kan pinna på rätt bra. Idag hade jag hand som drickan. Känner ganska ofta att jag jobbar rätt sakta...känns som det ibland i alla fall. Får försöka öka tempot lite. Idag hann jag inte med allt jag skulle och hade trots allt bara dricka idag. Men så skulle den eländes soptunnan i pantrummet tömmas idag också. Fredrik var ledig idag och Alexander stod i mejeriet så jag hade hand om panten också. Så givetvis var det jag som fick ta det. Det stämmer väl som Anna uttryckte det: "Det brukar vara sopan som får ta hand om soporna;)" Och det ska jag säga, att det var något av det äckligaste jag gjort på länge! Tänk er gamla gladdiga pantburkar, gamla säckar och sopåsar och blöjor och till och med bajspapper! Räligt! Och det skulle jag dra först genom hela butiken ut på lagret och sen stå och tömma det där för hand till krossen.  Usch, tvi varle! Hade handskar på mig men dom åkte mina sanna dar i soptunnan efteråt och jag fick tvätta av mig ordentligt. Tog närmare 45 minuter att få det klart! Det gör jag helst inte om. Men annars har det gått bra idag. Har varit roligt att jobba och jag har varit glad hela dagen:) Gick och la mig tidigt igår också så det berodde väl lite på det också. 
Efter jobbet så åkte jag direkt till farmor för att måla några timmar. Hon blev, som alltid, glad när hon fick lite sällskap:)

I morgon ska jag sova ut...ska bli hur gött som helst! Och sen på eftermiddagen är det 50-årsfest...


Kommentarer
Postat av: Viktoria

Kanske hade passat bra i den där tv-serien "skitiga jobb", eller vad tror du?;)

Postat av: Natanael

Hehe ja kanske...fast det där ska väl inte hända allt för ofta hoppas jag;) Tänka sig...jobbar på ica och behöva leka sopgubbe..:P

2009-07-03 @ 22:38:31
URL: http://natanael.blogg.se/
Postat av: Anna BB

sv: Inte Ica hela livet? du kan inte mena allvar? tänk på soporna idag ;) hihi!

2009-07-03 @ 23:28:16
URL: http://annabeth.blogg.se/
Postat av: Anna BB

aha! då är det en okej! ;)

pelle is the king!

2009-07-03 @ 23:33:10
URL: http://annabeth.blogg.se/
Postat av: Anna BB

polis, polis potatisgris!

aha, men polis är ju grymt roligare! (?)

fast satsar du på handels, måste du verkligen se till så du blir affärägare! MÅSTE! kanske inte något man blir direkt, men du måste visa framfötterna! ;)

2009-07-03 @ 23:37:54
URL: http://annabeth.blogg.se/
Postat av: Anna BB

vad tråkigt med hörseln, men då hoppas jag verkligen att operationen går bra! :)jadu, jag tror mest man ska vara trevlig och social mot alla arbetskamrater, så man blir omtyckt! hoho. sen är det ju bra om du lär dig kassan.. typ, haha, jag vet inte egentligen. Jag vet ju inte varför jag fick stanna förra hösten. ;)åå, svårgheterna måste vi prata om någon gång då! hihi.

2009-07-04 @ 10:53:12
URL: http://annabeth.blogg.se/
Postat av: Stina

Ja, såg hur du riktigt njöt av din uppgicft ;)

2009-07-06 @ 18:13:35
URL: http://stinap.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback